Over mij

Klaar voor jouw transformatie?

Over mij

Lees meer over welke opleidingen ik genoten heb en waar ik zoal werkervaring heb opgedaan.

Meer over mij

Opleidingen

Nadat ik was afgestudeerd op de mavo ben ik de sport in gegaan. Al vanaf de basisschool had ik voor ogen iets met sport te gaan doen. CIOS MBO niveau 4 was daarom voor mij de ideale weg om de sport in de slaan. Na 4 jaar ben ik afgestudeerd en heb ik mijn diploma behaald voor Fitnessinstructeur A & B, Personal trainer, small group instructeur en heb ik mijn certificaat behaald voor sportverzorger en hersteltrainer.

Na 4 jaar CIOS wilde ik ook mijn HBO diploma nog gaan behalen. Na een lange zoektocht voor de juiste opleiding ben ik terecht gekomen bij de opleiding Sportkunde op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn diploma behaald als voedingscoach door de minor voeding te gaan studeren. Daarnaast ben ik afgestudeerd als beweegprofessional. Ik heb dus kennis op meerdere vlakken. Hierbij kan je denken aan blessurepreventie, gedragsverandering en inspannings- en sportfysiologie. Al met al, een veelzijdige coach!

Meer over mij

Werkervaring

Ik ben gestart zoals ieder ander. Stage lopen bij een bedrijf. Via deze weg ben ik ook terecht gekomen bij een sporthotel. Hier ben ik gestart als fitness en groeples instructeur. Bij dit bedrijf heb ik in totaal 8 jaar gewerkt in de fitnesszaal. Daarbij gaf ik ook wekelijks mijn bootcamp lessen wat mij ook erg aansprak. 

Toen ik mezelf ben gaan verdiepen in de sportverzorging en hersteltraining ben ik uiteindelijk bij MTC de Praktijk terecht gekomen. Bij dit bedrijf werk ik momenteel nog steeds als manager, fitnessinstructeur, voedingscoach en small group trainer. MTC de praktijk is een paramedisch trainingscentrum waarin alle doelgroepen de mogelijkheid hebben om te komen sporten.

Ik heb best wat sport attributen thuis en wilde graag aan de slag. Maar hoe… Ik heb een plan nodig en iemand die mij daarbij helpt.
Via Instagram kwam ik Martijn terecht. Het voelde meteen goed. Spontaan en met een duidelijke uitleg. De app die gebruikt wordt is makkelijk en overzichtelijk.

Martijn is onbevooroordeeld en denkt met je mee. Ook reageert hij altijd snel op vragen. Hij maakt oefeningen gebaseerd op jouw wensen. Het doel dat jij wilt behalen.

Waar hij mij bewust van heeft laten worden. Is dat sporten/gezond leven gaat met ups en downs. En dat je soms je dag niet kan hebben en dat ook niet erg is. Dit motiveert mij

Hilda